Цінникотримачі для гастрономії - правильне рішення для відділу ковбасних виробів
Конструкція цінникотримачів складається з трьох основних компонентів: самого власника, підстави і кронштейна-спіралі, яка одягається безпосередньо на ковбасу. Такі Цінникотримачі представляють собою зручне пристосування для екологічно чистого та зручного оформлення
вітрин.
Цінникотримачі для гастрономії замість підставки оснащені пластиковим кільцем з регульованим діаметром для надягання на батон вареної ковбаси або пластикової голкою для закріплення на продукті.
Вимоги до ковбасних цінникотримачів
Безпосередня близькість до продуктів харчування обумовлює вимоги до нетоксичність і безпеки матеріалів, з яких виготовлені цінникотримачі на ковбасу.
Тримач для ковбаси повинен відповідати розміру товару і не перешкоджати огляду продукту, тому його виготовляють із пластику.
Цінник не тільки виконує функцію інформування покупця про ціну, але і справляє враження, впливаючи на підсвідоме рішення про покупку, тому Цінникотримачі на ковбасу повинні мати естетичний зовнішній вигляд.
Важливо використовувати однакові Цінникотримачі для гастрономії, так як акуратно і одноманітно організоване торгове приміщення, в якому легко отримати доступ до інформації, необхідної для усвідомленого вибору товару, викликає лояльність споживачів і бажання постійно закуповувати продукти в цьому магазині.
Особливості власників цінників для продуктів харчування
Ми пропонуємо вашій увазі багатофункціональні
POS-матеріали. Красивий і ергономічний ковбасний Цінникотримач стійко розміщується на продукті, покращує вид торгових вітрин і спрощує процес надання покупцям важливої інформації про товар.
Різні конструкції припускають нерухоме або шарнірне кріплення держателя на кронштейні і кронштейна на підставі. Шарнірних дозволяє регулювати кут нахилу тримача цінника.
У нашому інтернет-магазині замовляйте якісні Цінникотримачі на ковбасу за вигідними цінами. Також стаєте учасником акцій і значно економте. Щоб дізнатися більше, телефонуйте нам.