Система цінникотримачів ДЕЛІ для спеціального застосування
В окрему групу виділяють
тримачі цінників, які використовуються в таких відділах, як гастрономія. Першим і основним вимогою до цих виробів є їх безпеку для здоров'я людини: нетоксичність вироби, цілісність конструкції, інертність матеріалу по відношенню до кислих і лужних середовищ. Такі
цінникотримачі відповідають всім вимогам санітарних інстанцій і гігієнічним нормам. Другою умовою є їх делікатність - здатність не зіпсувати товарний вигляд продукції. Існують ДЕЛІ-системи, спеціально розроблені для установки на продукти харчування.
цінникотримачі ДЕЛІ: особливості
Конструкційно власники цінників ДЕЛІ можуть бути з голкою і без голки.
Комплекти з голкою включають пластикові голки, які гострим кутом вставляються в товар, а зі зворотного боку оснащені тримачем цінника із змінним кутом нахилу. Тут же є підставка, яка дозволяє кріпити голку в двох положеннях. Для зміни кута нахилу в нерухомих власниках використовують з'єднувальний кронштейн.
Комплекти без голки включають в себе тримачі для кріплення на край посуду. Ці моделі також сумісні з з'єднувальним кронштейном, що змінює нахил цінника. Доступні також власники-равлик ДЕЛІ, що встановлюються на ємності, продукти і навіть полки.
Таким чином, з усіх елементів цієї системи можна укомплектувати оптимальний набір цінникотримачі для відділу гастрономія, фрукти і овочі в супермаркеті і спеціалізованих магазинах.
Хочете придбати максимальний асортимент ДЕЛІ? Звертайтеся до нас! У нашому інтернет-магазині ви можете замовити цінникотримачі різних конструкцій, ефективність яких підтверджена на практичному досвіді.